Spring naar hoofdcontent
Quooker
Quooker

Quooker

De kraan die alles kan
Quooker

De Quooker is bekend geworden als kokendwaterkraan. Inmiddels kan een Quooker veel meer. Warm, koud en kokend water geven uit dezelfde kraan bijvoorbeeld. Maar ook gekoeld en bruisend water, dankzij de CUBE. Niet voor niets noemen we hem ‘de kraan die alles kan’. Elk Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en een reservoir in het keukenkastje. Dit reservoir houdt het kokend water op temperatuur, zodat je het continu direct tot je beschikking hebt. De CUBE is een extra reservoir dat gekoeld en bruisend water geeft. Deze kan naast het kokendwaterreservoir in je keukenkastje geplaatst worden.

De voordelen van een Quooker:

  • Het water uit je Quooker smaakt beter

Het drinkwater wordt optimaal gereinigd door een actief koolfilter en een hollow fibre filter. Daarnaast wordt het water ‘doorgekookt’ doordat het wordt opgeslagen in het reservoir bij een temperatuur van 108°C.

  • Een Quooker bespaart tijd

Zonder te wachten kokend water tappen. Zo bespaar je met een Quooker in huis, elke dag weer, kostbare tijd. Kies je ook voor de CUBE? Dan hoef je nooit meer naar de winkel voor flessen (bruis)water.

  • Een Quooker bespaart energie

Als je meerdere keren per dag kokend water nodig hebt, verbruik je met een Quooker beduidend minder energie dan met een waterkoker. Dit komt doordat de Quooker als een soort thermosfles werkt. Met de COMBI, die naast kokend ook warm water levert, kun je zelfs energie besparen.

  • Een Quooker brengt gemak

Een pot thee zetten. Pasta koken. Groenten blancheren. Of die vette ovenschaal schoonmaken. Direct kokend water uit de kraan is vele malen per dag handig. Met de Quooker CUBE krijg je binnen enkele seconden ook gekoeld en bruisend water.

  • Een Quooker bespaart water

Voor degenen die waarde hechten aan het milieuvriendelijke gebruik van hulpbronnen, is waterbesparing een must. Je tapt met de Quooker nooit meer dan je nodig hebt. Wie voor een COMBI kiest, bespaart nog meer omdat dit reservoir ook direct je warm water levert.

  • Een Quooker bespaart ruimte

Een Quooker bespaart kostbare ruimte in de keuken. De waterkoker behoort nu tot het verleden. Ook het kokendwaterreservoir en de CUBE zijn zeer compact.

  • Met een Quooker CUBE heb je minder plastic afval

Als er gekoeld en bruisend water uit je kraan komt, zoals het geval is met de CUBE, hoef je nooit meer water in plastic flessen te kopen. Ook niet voor onderweg. Want voor je de deur uit gaat, vul je een fles die je steeds opnieuw gebruikt

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.