Spring naar hoofdcontent
PaletteCAD
PaletteCAD

PaletteCAD

Palette CAD Nederland

In 1994 is Palette CAD in Duitsland gestart met het ontwikkelen van software gespecialiseerd voor de interieurbouw. 30 jaar later heeft Palette CAD een groot team bijeen gebracht van ruim 120 medewerkers en is de expertise in de interieurbranche ongekend.

Sinds 2010 richt Palette CAD Nederland zich op de interieurbranche in Nederland en Vlaanderen. Inmiddels zijn wij gegroeid tot 1100 klanten en sturen wij ruim 500 CNC machines aan. Ons team bestaat inmiddels uit 13 personen, waarbij meer dan de helft van ons team gespecialiseerd is in training, service en support om onze klanten de kwaliteit en service te geven die ze verdienen.

Palette CAD bevat:

• Snelheid, gemak, nauwkeurigheid en professionaliteit;

• Uitgebreide branche en producentcatalogussen;

• Gebruik van je eigen samengestelde bibliotheek;

• De overdracht naar je CNC machine;

• Flexibiliteit door gebruik van intelligente objecten en de corpuscongurator;

• Import en export van diverse bestandsformaten;

• Fotorealistisch presenteren zonder tijdsverlies;

• Overtuigende presentatiemogelijkheden in VR en Palette MOVE;

Palette CAD bevat alles wat je nodig hebt om een perfecte corpus samen te kunnen stellen, van houtverbinders tot scharnieren, van bodem tot deksel, diverse materialen en hulpmiddelen die speciaal voor de interieurbouw zijn ontwikkeld.
Ook vrije constructies zoals balies, tafels, bureaus en en-suites zijn eenvoudig te ontwerpen.

Een goede presentatie van een ontwerp is cruciaal bij het daadwerkelijke verkoopproces. Door het daadwerkelijk laten zien van je ontwerp, worden klanten echt enthousiast. Zij zien zich al, in de door jou ontworpen nieuwe ruimte, staan en laten graag hun droom door jou uitvoeren. Palette CAD zet ontwerpen binnen 1 minuut om in een fotorealistische afbeelding, markertekening of een sfeervolle aquarel. Je kunt met één muisklik de sfeer aanpassen door het toevoegen van licht, alle lichtbronnen zijn aanpasbaar in kleur, sterkte en richting. Indien gewenst kan de lichtbundel zichtbaar worden weergegeven.

De ervaring leert dat klanten, die een goede presentatie van hun nieuwe interieur zien, minder alternatieve schetsen vragen. Dit bespaart tijd in de ontwerpfase. Jou omzet zal door het gebruik van Palette CAD ook stijgen omdat meer klanten voor jouw ontwerp kiezen.

Ook wanneer je gaat produceren bespaar je veel tijd en kosten met Palette CAD. Fouten worden veel minder snel gemaakt en je hoeft vrijwel niet meer in je CNC-software programma’s in te stellen. Je productie wordt vanuit kantoor voorbereid en de productie bestanden kunnen aan de machine direct uitgevoerd worden.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.