Spring naar hoofdcontent
Dulimex
Dulimex

Dulimex

Dulimex B.V. is een internationale onderneming opgericht in 1982. Ze zijn importeur, voorraadhoudend grossier en Europees distributeur van een uitgebreid assortiment ijzerwaren, bouwbeslag, hang- en sluitwerk, ketting en staalkabel. Vanuit het 3.200 m2 grote magazijn in Vaassen leveren ze een assortiment van ruim 4.000 artikelen uit voorraad.

Making strong connections

De producten van Dulimex maken een verbinding tussen verschillende delen om deze te bevestigen, op slot te zetten, te openen, te sluiten, te laten draaien of vast te zetten.

Je koopt er ijzersterke kwaliteitsproducten tegen een zeer concurrerende prijs. Daarmee is het een slimme keuze voor zowel de groothandel, ijzerwarenvakzaak, doe-het-zelf winkel en de webwinkel als voor de verwerker.

Persoonlijk contact vinden ze belangrijk, zowel online als offline en ze geven graag advies over toepassingen van hun producten. Ze geloven dat ze door samenwerken meer kunnen bereiken. Daarom zetten ze hun kennis en expertise graag in om wereldwijd mensen en markten te verbinden met ijzersterke producten voor elk project.

Bekijk de bedrijfsvideo:

Onzichtbare productoplossingen voor de interieurbouw

·        SOSS en TKZ onzichtbare scharnieren

‘Het mooiste scharnier wordt zelden opgemerkt’.

Onzichtbare scharnieren passen perfect in moderne woonstijlen. Een deur sluit naadloos aan en gaat volledig op in zijn omgeving. Dat is ideaal als toepassing voor zowel meubels als binnendeuren. Wanneer de deur gesloten is, zijn de scharnieren volledig onzichtbaar. Maar zelfs wanneer de deur openstaat zijn de scharnieren geen straf om naar te kijken.

Voor elke deur is er een geschikt onzichtbaar scharnier. Om het werk van interieurbouwers en verwerkers te vergemakkelijk zijn ze bijvoorbeeld ook gemaakt met geavanceerde twee- of driedimensionale verstelmogelijkheden.   

·        Precision onzichtbare magneetsluitingen

Precision onzichtbare magneten zijn kleine maar zeer krachtige magneetsluitingen die binnendeuren en kast- en meubeldeurtjes geruisloos sluiten. Montage is, omdat de uitsparing met een speedboor zo gemaakt is, zeer eenvoudig. Door de magneten te bevestigen in de zij- of bovenkant van het kozijn en de deur bieden ze een (nagenoeg) onzichtbare oplossing. Ze kunnen het loop- of tonrolslot vervangen! Maar ook meubel, vitrine- en keukenkastdeurtjes behouden hun stijlvolle design dankzij de Precision magneten. Omdat ze overschilderbaar zijn in de kleur van de deur of het meubel vallen ze namelijk niet op. Hoe mooi is dat in combinatie met een subtiel maar stijlvol handvat? 

·        Dolle ‘Strongfix’ en ‘Bigfix’ onzichtbare plankdragers

Op stijlvolle wijze woonaccessoires etaleren? Hang dan schappen op met onzichtbare plankdragers. Doordat de plankdragers niet te zien zijn lijkt het alsof je schappen zweven wat esthetisch past binnen ieder interieur. Daarnaast zijn zwevende schappen ook super praktisch. Er zitten geen plankdragers in de weg waardoor je de ruimte op het schap optimaal kunt benutten. Naast decoratieve ‘eyecatcher’ in bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer, is deze oplossing ook zeer geschikt om extra opbergruimte in bijvoorbeeld de keuken of voorraadkast te creëren.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.