Spring naar hoofdcontent
Dozon B.V.
Dozon B.V.

Dozon B.V.

Dozon B.V.

Divisie Interieurbouw

Dozon B.V.

Dozon is al meer dan 25 jaar totaalleverancier voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer. Wij voeren toonaangevende A-merken, waaronder Hettich, Blum en Rehau. Daarnaast hebben we veel andere branchegerelateerde merken in huis en bieden we de mogelijkheid tot levering van systeem- en houten laden op maat. Voor iedere vraag een passende oplossing!

Dozon B.V.

Van ontwerp tot realisatie kunnen wij je ondersteunen met onze vakkennis op het gebied van trends en ontwikkelingen. Met een vakkundig en enthousiast team medewerkers staan wij dagelijks voor je klaar.

Onze kernwaarden:

Dozon B.V.

- We zijn snel

- Wij hebben kennis

- Wij houden ons aan de gemaakte afspraken

- Wij zijn proactief

- Wij zijn vooruitstrevend

Altijd een digitale oplossing voor jou

Digitaal gemak staat voorop bij Dozon. Zo is het handmatig verwerken van informatie tijdens het in- en verkoopproces niet langer noodzakelijk. ECI Gatewise digitaliseert het gehele orderproces en dat bespaart tijd en kosten. Wanneer maak jij kennis met ECI Gatewise in combinatie met bijvoorbeeld Proteus?

Onze expertise:

Meubelbeslag, led verlichting, schuifdeuren, kantenband, spoelbakken, machines, gereedschappen & verbruiksmaterialen en chemie.

Merken:

Hettich, Blum, Rehau, Festool, Lamello, Reginox, Caressi, Frencken, Siro, Halemeier, Hawa en G-Fittings.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.