Plastica

Dé specialist in decoratief en duurzaam plaatmateriaal
Plastica is dé specialist in decoratief en duurzaam plaatmateriaal, met een ruim assortiment voor in- en exterieur. Met onze jarenlange kennis en ervaring staan we garant voor absolute topkwaliteit en een hoog serviceniveau. Zo werken we gericht aan het realiseren van al uw ontwerpwensen.

De omvangrijke Plastica Interieur Collectie bestaat uit platen van hoogwaardig, duurzaam materiaal. Van Plastica HPL en Plastica Compact tot Plastica Decorspaan en Plastica Werkbladen. De platen zijn uitstekend te combineren dankzij de handige kleurkoppelingen.

Onze “paradeplaatjes”

Compact
Plastica Compact is een alles-in-één totaalplaat. Een prachtig homogeen, massief, sterk en duurzaam plaatmateriaal volgens EN438 type CGS. Plastica Compact laat zich steeds van zijn fraaiste zijde zien. Zelfs de kern wordt als designelement gebruikt.

Meganite
Solid Surface Meganite solid surface acryl platen kunnen zonder problemen worden ingezet in uiteenlopende ruimtes waar zowel het design als hygiëne aspect van belang zijn. Het oppervlak is duurzaam, niet-poreus, eenvoudig in onderhoud en de platen zijn naadloos te verwerken. Meganite is verkrijgbaar in een uitgebreide collectie van decoren en uitvoeringen. Bovendien hebben wij de Flexy White. Deze plaat kan je letterlijk dubbel vouwen.

Sealwise WCB: De nieuwe generatie PVC panelen
Hygiëne is een belangrijk aspect in ons dagelijks leven. Plastica introduceert daarom Sealwise WCB. De plaat van gerecycled (U)PVC is 100% waterdicht en daardoor goed antibacterieel te reinigen. Sterker nog, Sealwise WCB reduceert bacteriën met 99,9%.

De combinatie van de decoren, de veelzijdigheid en kwaliteit zorgt ervoor dat Plastica een ijzersterke collectie in handen heeft.

Wanneer u kiest voor de interieurcollectie van Plastica, dan kiest u absoluut voor kwaliteit. Dat geldt voor alle platen die de collectie rijk is; van Plastica HPL tot Plastica Compact en van Meganite tot onze exclusieve Essentials lijn. Bovendien worden de platen geproduceerd met oog voor het milieu.

Hoogste tijd om u te laten verrassen
Wilt u een product of decor graag in het echt zien? Maak dan gebruik van onze online monsterservice of breng een bezoek aan ons Inspiratum. Het Inspiratum is veel meer dan alleen een showroom. Het is dé plek om geïnspireerd te raken door de fraaie en uitgebreide collectie van Plastica. We laten u de mogelijkheden van onze producten zien in een ontspannen, huiselijke setting. Hier ‘proeft’ u op uw gemak van de tientallen verschillende materialen, kleurencollecties, dessins en bewerkingsmogelijkheden. Kom kijken en laat u inspireren. U bent van harte welkom!

Plastica
Industrieweg 92
5145 PW Waalwijk

T: +31(0)416 67 24 00
E: [email protected]
W: plastica.nl

Direct contact met Plastica