Du Pont

Totaalprogramma om u tegen te zeggen
Als groothandelaar in meubelbeslag en meubelonderdelen biedt Du Pont bvba een totaalprogramma aan voor iedereen die professioneel hout verwerkt, van interieurbouwer tot keukenfabrikant en van schrijnwerker tot meubelfabriek. Du Pont importeert materialen uit de hele wereld en beschikt over een uitgebreid basisprogramma, waarbij Du Pont zich richt naar toeleveranciers die een uitstekende prijs/kwaliteit kunnen voorleggen. Du Pont beperkt zich echter niet tot het klassieke programma, maar gaat verder… voor u! Recentelijk werd er een eigen productie ‘LED verlichting op maat’ opgestart om tegemoet te komen aan de verschillende vragen van de klanten naar een ‘plug&play’ oplossing voor hun verlichting.

Met vertrouwen de toekomst tegemoet!
Alain Leyssens: “Vanuit onze locatie in Pulderbos (Zandhoven) zorgen wij er met ons totaalprogramma voor dat onze klanten hun werk optimaal kunnen uitvoeren. In deze tijd waarin de internationale markten het moeilijk hebben en iedereen de mond vol heeft van crisis en recessie is het ondertussen duidelijk dat de crisis zich vooral laat voelen in de grootindustrie. Als kleine KMO slagen wij er goed in ons te handhaven op de markt en ervaren wij juist een sterke omzetstijging. Wij zetten ook 100% in op service gerichte ondersteuning, zowel technisch, functioneel als esthetisch”

Altijd een gepast antwoord
Du Pont heeft een breed en compleet programma toebehoren voor de gehele meubelindustrie. Met frequente bezoeken aan internationale vakbeurzen houdt Du Pont een vinger aan de pols met betrekking tot nieuwe producten. Du Pont staat dan ook bekend als een groothandelaar die verder gaat waar anderen stoppen in hun zoektocht naar een gepast antwoord op een specifieke vraag. De verschillende internationale toeleveranciers reiken ons, buiten het standaard programma, ook andere oplossingen aan. De catalogus en website tonen een bloemlezing van ons standaard assortiment. Op vraag van de markt, zoekt Du Pont steeds verder naar gerichte oplossingen. De technische scholing en jarenlange ervaring van de medewerkers staan hiervoor garant.

Service prioritair
Als groothandelaar in meubelbeslag maakt Du Pont het verschil met service. Deze omvat: een uitgebreid voorraadprogramma, een eigen leverdienst met verschillende bestelwagens, geen vracht- of verzendkosten, technische ondersteuning bij problemen, snelle introductie van nieuwigheden en een scherpe prijs/kwaliteits-verhouding. Zo startten wij in 2015 een nieuwe specialiteit op: maatwerk in LED verlichting met een hoogwaardige lichtopbrengst. “Als toegevoegde waarde bieden wij maatwerk aan, waarbij wij alle zorgen van de klant voor onze rekening nemen en een ‘plug&play’ oplossing aanbieden, gecombineerd met allerhande schakeloplossingen voor alle toepassingen. In de nabije toekomst kunnen onze klanten ook online bestellen. Plannen te over dus”, besluit Alain Leyssens.

Website
Samen met onze nieuwe cataloog lanceren wij tevens een nieuwe website. We trachten op een overzichtelijke manier cataloog, bijhorende technische tekeningen en prijslijsten te combineren. Onze eerste webshop www.sierbeslag voor onze knoppen en grepen is de voorbode van een gespecialiseerde en doorgedreven webshop voor al ons technisch beslag.

Du Pont bvba
Kleinheide 24G
2242 Pulderbos - Belgium

T: +32 3 464 00 91
E: [email protected]
W: du-pont.be

Direct contact met Du Pont