Greenpaints

De top in duurzame verf
Greenpaints wil met ‘groenere’ verf de wereld een stuk mooier en duurzamer maken. Dit sluit aan bij de verandering in de samenleving. Mensen gaan bewuster en gezonder leven en staan dichter bij de natuur. Het uitgebreide assortiment duurzame verf, natuurlijke verf en de biobased en minerale verven en beitsen sluiten hier perfect op aan.

Daarom kiest Greenpaints bewust voor de groenste en duurzaamste oplossingen, waarbij sublieme prestaties en verantwoorde grondstoffen hand-in-hand gaan. Greenpaints is importeur van de Zwitserse kwaliteitsverven van Böhme in de Benelux en dealer van Copperant, KEIM, Lacq/Fluxaf, Sherwin-Williams Exterior en Impershield Europe. Deze merken zijn complementair en hiermee kan Greenpaints de beste invulling geven aan projecten.

Beste advies
Het leveren van kwaliteit en het beste advies met een persoonlijke benadering zijn belangrijke kernwaarden binnen de organisatie van Greenpaints. Bovendien levert men duurzame en speciale producten tegen een eerlijke prijs, zoals producten tegen de vergeling en verkleuring van hout. Met een schat aan verftechnische ervaring en een persoonlijke werkwijze is Greenpaints daarom een echte kennispartner. Zo worden veel architecten, schildersbedrijven, vastgoedbedrijven, bouwbedrijven, industriële applicateurs en interieurbouwers/meubelmakers bijgestaan met een goed advies. Greenpaints gaat graag prettige en constructieve lange-termijn relaties met klanten aan. 

Duurzaamheid en houtbouw
Greenpaints probeert de verfindustrie duurzamer te maken met biobased en minerale verven. Mineraalverven zijn gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Door de toepassing van minerale vulstoffen en anorganische pigmenten hebben deze een zeer fraaie uitstraling en unieke eigenschappen. Biobased verven zijn gebaseerd op herwinbare natuurlijke grondstoffen, zoals planten, bomen en gewassen. Steeds meer architecten en particuliere opdrachtgevers staan open voor biobased en minerale verven. In een groot deel van de hedendaagse nieuwbouw wordt hout gebruikt, dat steeds vaker biobased wordt afgewerkt. Gevolg is ook dat er meer schilders bij Greenpaints langskomen voor advies. 

De Bleek 19B
7468 DK Enter

T: +31 547 820 996
E: [email protected]
W: www.greenpaints.nl

Direct contact met Greenpaints