EUROLACKE

Voor al uw projecten de juiste kleurrijke finish
Uw vakmanschap zit in de interieurbouw. Materialen leveren of dusdanig bewerken totdat de uitstraling die u voor ogen heeft wordt bereikt. Met de hoogwaardige poedercoatings van EUROLACKE kunt u elk object en elk interieur de uitstraling en kwaliteit geven die u wenst.

Poedercoaten is een uiterst duurzame oppervlaktebehandeling en kent een ongekend scala aan kleuren en speciale effecten. Naast het subjectieve karakter van kleur, bieden poedercoatings een breed spectrum aan functionele eigenschappen waarbij maximaal kleur- en glansbehoud van primair belang zijn.  

Het EUROLACKE team is vakkundig en spreekt de taal van designers en interieurbouwers. Onze kleurexperts zijn continu op zoek naar (toekomstige) trends, en niet alleen wat kleur betreft. Voor uw projecten zijn texturen, effecten en glansbehoud minstens zo belangrijk. 

Persoonlijk kennismaken?
Wekelijks ontvangen wij diverse designers en opdrachtgevers in ons unieke Colour Experience Center. Een innovatief concept waar u meer dan 3000 kleuren “live” kunt ervaren. Denk aan RAL-kleuren, maar ook zeker trendkleuren en effecten als metallic, verschillende glansgraden en oppervlaktestructuren. Laat u informeren over poedercoatkwaliteiten, certificeringen en verschillende afwerkingen. Helemaal uniek is dat het Colour Experience Center is uitgerust met een applicatiecenter. U kunt direct uw sample meenemen en deze direct laten poedercoaten in de beoogde kleur.  

EUROLACKE B.V.
De Riemsdijk 4
4004 LC Tiel

T: 0344 – 620 662 
E: [email protected]
W: eurolacke.nl
Instagram: klik hier

Direct contact met EUROLACKE