Duovorm

Dé leverancier voor A-merken meubelbeslag
Interieurbouwers en meubelmakers die op zoek zijn naar het beste meubelbeslag voor hun zakelijke projecten worden vanaf dit jaar optimaal bediend op de website van Duovorm. Deze webwinkel is voortgevloeid uit meubelbeslagonline.nl, waar de zakelijke en de particuliere gebruikers al sinds jaar en dag terecht kunnen voor meubelbeslag van alle A-merken. Voor kleinere hoeveelheden zonder extra kosten, of juist grotere hoeveelheden voor een zéér scherpe prijs.

Niels Ettema en Ferniand Vos zijn de gezichten achter de webwinkel van Duovorm. Praktijkmannen die geheel toevallig in de verkoop van meubelbeslag rolden. Vroeger werkten ze allebei als docent techniek/houtbewerking op het vmbo en hielden ze zich in de avonduren bezig met meubel maken.

Door het meubel maken kwamen ze erachter dat het soms moeilijk is om het juiste meubelbeslag te vinden. En dat het vaak alleen in grote aantallen te krijgen is via groothandels. Het idee was geboren: dan maar zelf een webwinkel beginnen. Ze kochten een faillissementspartij op en vanuit hun schuurtjes begonnen ze met de online verkoop van meubelbeslag.

Meer merken en producten
Dat sloeg behoorlijk goed aan. Er kwamen steeds meer merken en producten bij in het assortiment en het aantal bestellingen nam toe. Al snel waren de schuren te klein en werden lesgeven en meubel maken steeds meer bijzaak. Begin 2017 namen de docenten ontslag op school en werden fulltime ondernemers.

Inmiddels levert Duovorm vanuit twee flink bedrijfspanden alle denkbare meubelonderdelen aan zowel bedrijven als particulieren. En de groei gaat nog steeds door. Naast bekende merken hebben Niels en Ferniand ook producten aan het assortiment toegevoegd die niet merkdragend zijn, maar wel van zeer goed kwalitatief niveau. Hierdoor zijn de producten in alle prijsklassen te vinden.

Meedenken en inspireren
De kracht van Duovorm is de combinatie van een sterk assortiment en een hoog serviceniveau. Naast Niels en Ferniand zijn tegenwoordig ook Maarten, Sean, Lars, Celine en Sander makkelijk bereikbaar. Zij vinden het ontzettend leuk mee te denken met de klant. Dat ontdekken ook steeds meer meubelmakers, keukenbouwers, keukenleveranciers en meubelzaken. Als iemand voor een geleverde keuken of kast toch nog aanvullend beslag wil aanschaffen is dat bij Duovorm altijd snel verkrijgbaar. Geen vraag is te gek of Duovorm gaat op zoek naar de passende oplossing.

Om de verwachting van de klant te overtreffen introduceert Duovorm dit jaar instructievideo’s, 360º video’s en andere leuke video’s om te ondersteunen bij de klus of aankoop.

Breder assortiment
Waar meubelbeslagonline.nl zich sinds dit jaar richt op de particuliere sector, ligt de focus van Duovorm op de zakelijke gebruiker. Duovorm beschikt over een nog breder assortiment, is frisser, overzichtelijker, professioneler en biedt technisch veel meer mogelijkheden.

“Dit komt onder meer tot uiting in de verbeterde ladenconfigurator”, zegt Ferniand Vos. “Daarnaast zijn producten die op maat moeten worden gemaakt veel eenvoudiger te bestellen.”

Mede-eigenaar Niels Ettema wijst verder op de kwaliteit van het assortiment. “Terwijl andere webshops zich richten op een beperkt aantal merken, zijn op Duovorm alle A-merken vertegenwoordigd. Dat is een belangrijk verschil. Door alle A-merken op Duovorm samen te brengen kunnen we een soort one-stop-shopping concept realiseren.”

Staffels
Een ander voordeel van Duovorm is dat kleinere aantallen producten eenvoudiger zijn te bestellen. Vos: “Je kunt op Duovorm per scharnier bestellen en kiezen uit verschillende soorten staffels. Zonder dat daarvoor extra kosten worden gerekend, zoals bij groothandels wel het geval is.”

Duovorm timmert flink aan de weg en is voortdurend bezig met de uitbreiding van het assortiment. Dit is ook te merken aan de verbeterde service, waarbij een persoonlijke benadering richting klanten centraal staat. “We denken echt mee met de klant en krijgen hier positieve feedback over”, aldus Ettema. “Verder kunnen we snelle levertijden garanderen omdat we nagenoeg alles op voorraad hebben liggen.”

Merkonafhankelijk
Het assortiment bestaat momenteel uit 10.000 artikelen waarvan het grootste deel uit voorraad geleverd kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scharnieren, ladegeleiders, laden op maat, zelfbouw laden en kastinrichting. Omdat Niels en Ferniand zelf uit de praktijk komen, weten ze waar ze het over hebben en doen geen concessies aan kwaliteit. Neem snel een kijkje in de webshop! 

Duovorm
Lloydsweg 12A
9641KK Veendam

T: +31 (0) 598 433 401
E: [email protected]
W: Duovorm.nl
Meubelbeslagonline.nl

Direct contact met Duovorm