Dekker Zevenhuizen

Materialen voor keuken en badkamer
Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Daarnaast levert Dekker aanverwante producten zoals kranen, spoelbakken, wastafels en badmeubels. 

Maatwerkbladen en accessoires
Het aanbod van maatwerkmaterialen is breed, en omvat onder andere TopLaminaat®, Greengridz®, DecorTop®, TopCore®, Lapitec®, FENIX NTM®, graniet, composietsteen, glas, keramiek, rvs, massief hout en Corian. Maatwerk van Dekker herkent u aan de strakke hoekverbindingen, de vrijwel naadloos geïntegreerde spoelbak en de perfecte afwerking met (luxe) randlijsten. Als marktleider in maatwerkbladen staat Dekker Zevenhuizen echter niet alleen garant voor betrouwbare kwaliteit, het zet ook de trends. De onderneming ontwikkelt voortdurend nieuwe producten en kleuren die het interieur een modieus en stijlvol aanzien geven.  

Kwaliteit en design
Naast dit maatwerk biedt Dekker ook een uitgebreid assortiment keukenaccessoires van zowel de bekende A-merken als het eigen merk Lanesto®. Ze onderscheiden zich sterk in kwaliteit en design. In de sanitairbranche zijn de producten van Dekker al net zo vooruitstrevend. Er is een uitgebreid assortiment Qisani badkamermeubelen. En heeft u bijzondere wensen? We maken wastafels compleet in maat. In verschillende materialen zoals composietsteen en keramiek en zoals u van ons kunt verwachten is elke wastafel strak afgewerkt. Voor elke wastafel bieden we een bijpassende kraan.  

Ontdek het in het Dekker Trend Centre
Het Dekker Trend Centre is onze 900 m2 tellende showroom waar u het hele jaar door de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukens en badkamers kunt bekijken. U vindt hier de nieuwste trends, alle kleuren en materialen voor maatwerk keukenbladen en wastafels, kokendwaterkranen en andere accessoires. Ook Arpa, Wave, Steel Cucine en PITT cooking presenteren de laatste trends op het gebied van afzuigkappen, fornuizen en gaspitten. 
Wilt u een bezoek brengen aan het Dekker Trend Centre? Wij zijn tijdens kantoor uren, op afspraak, geopend. Maak direct een afspraak met uw contactpersoon. Consumenten zijn ook welkom om maatwerk materialen, kleuren en keukenaccessoires te bekijken. Zij kunnen een afspraak plannen via: www.dekkertrendcentre.com

Zeven redenen om te kiezen voor producten van Dekker
Wat zijn de onderscheidende kenmerken van onze producten? Zeven redenen om te kiezen voor een keuken en/of badkamer van Dekker Zevenhuizen: 
1. Innovatief en onderscheidend
Dekker scant voortdurend de markt. Wat zijn de ontwikkelingen, wat worden de trends? Daar spelen we direct op in. Door voortdurend te innoveren bieden we producten die net iets meer hebben. Die onderscheidend zijn en passen bij de trend van nu. 

2. Up-to-date
De laatste ontwikkelingen en trends delen we graag. Met keuken- en sanitairspeciaalzaken, die onze magazines en digitale nieuwsbrieven ontvangen. En met u. Op social media vindt u altijd het laatste nieuws het eerst, en leest u onze inspirerende posts. 

3. Maatschappelijk verantwoord en sociaal
Voor ons is maatschappelijk ondernemen een vanzelfsprekendheid. Daarom heeft ons familiebedrijf zich al jaren geleden aangesloten bij MVO Nederland. Dat houdt in dat bij alle bedrijfsbeslissingen wordt gestreefd naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit. Zo hebben we altijd aandacht voor ons personeel, en zijn we betrokken bij lokale activiteiten. 

4. Duurzame ontwikkeling
Op het gebied van MVO behoort Dekker tot een van de koplopers. Dat is gebleken uit het, door MVO-register Nederland geverifieerde, Corporate Social Responsibility-rapport. U kunt dit rapport opvragen via www.dekkerzevenhuizen.nl/duurzaam-dekker of op www.mvo-register.nl 

5. Veel keus en goede informatie
Wat is voor ú het beste werkbladmateriaal? Wat zijn de eigenschappen van de kokendwaterkranen? Hoe kunt u uw badkamer een persoonlijke, unieke touch geven? Wij hebben een lijn van brochures, tafeldisplays en monsterkasten die u helpen bij uw keuze. U vindt ze in de showroom van de betere keuken- en sanitairspeciaalzaak. Ook de materialenindex met 13 verschillende soorten keukenbladen is een handige tool die in één oogopslag laat zien wat de voordelen zijn van de verschillende materialen, en in welke prijsklasse ze vallen. 

6. Harmonie in de keuken en badkamer
Dekker levert maatwerkbladen, wastafels en achterwanden, maar ook accessoires zoals kranen en verlichting. In verschillende prijsklassen, en altijd harmonieus op elkaar afgestemd. Zodat u met Dekker de keuken en/of badkamer precies kunt inrichten naar uw wens. 

7. State of the art
Dekker Zevenhuizen is een internationaal opererende onderneming met fabrieken en voorraadmagazijnen die behoren tot de modernste en efficiëntste in Europa. In Zevenhuizen hebben we een state-of-the-artfabriek voor de productie van Toplaminaat®- en Greengridz®-bladen. En in Alphen aan den Rijn staat een hightechsteenfabriek. We hebben dus alle kennis in huis en zijn flexibel genoeg om úw ontwerp te realiseren.  

Meer informatie: www.dekkerzevenhuizen.nl


Dekker Zevenhuizen
Postbus 11
2760 AA Zevenhuizen

T: 0180 - 637 637
E: [email protected]
W: dekkerzevenhuizen.nl

Direct contact met Dekker Zevenhuizen