Comhan Holland

Groothandel voor aluminium op maat en uit voorraad
Al 70 jaar ontwikkelt en levert Comhan Holland aluminium profielen, aluminium platen en complete aluminium systemen voor de (interieur)bouw, industrie en visuele communicatie. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor standaard lengtes, op maat gemaakt aluminium en zelfs voor de ontwikkeling en productie van eigen klantprofielen voor specifieke toepassingen.

BETROUWBAAR EN TECHNISCHE KENNIS
Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander aan welke eisen aluminium producten moeten voldoen. Zeker als het gaat om zichtwerk is het zeer van belang dat het aluminium van hoge kwaliteit is.

Comhan staat dan ook bekend als een betrouwbare leverancier en hier komen onze klanten voor terug. Bovendien hebben we veel technische kennis in huis, waardoor we bij vragen goed kunnen helpen en vakkundig advies kunnen geven. Dit maakt Comhan de juiste partner voor kleine én grote projecten.

ALUMINIUM DIRECT UIT VOORRAAD
Dankzij het grote assortiment van Comhan, hebben we voor bijna elke vraag wel een oplossing. Heeft u het juiste profiel, plaat of systeem bij ons gevonden? Dan kunt u vanaf 1 stuk al een bestelling plaatsen.

Een greep uit het assortiment:

EEN EIGEN ALUMINIUM PROFIEL, ONDERDEEL OF SYSTEEM NODIG?
Soms bestaat er nog geen oplossing voor een specifieke vraag. Maar wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor de ontwikkeling en productie van een uniek aluminium profiel, onderdeel of systeem? Al jaren ontwikkelen we klantspecifieke extrusie profielen voor specifieke toepassingen.

Comhan:
• perfectioneert uw profielontwerp;
• maakt altijd de juiste keuze voor de productie van uw profiel;
• kan laten poedercoaten, anodiseren & sublimeren (onder andere houtlook);
• houdt uw profielen op voorraad en levert op afroep uit met eigen vervoer;
• bewerkt op verzoek uw profiel volledig naar wens vóór levering.

Zo hebben we toch nog een oplossing voor uw vraag.
Kijk voor meer informatie op: www.comhan.com/klantprofielen

ALUMINIUM OP MAAT
Comhan levert ook aluminium op maat. Voor vrijwel alle voorkomende 3D (CNC) profiel- en plaatbewerkingen kunt u ook bij ons terecht. Onze bewerkingsafdeling voert kleine en grote bewerkingen uit, volgens uw wensen en specificaties. Waar nodig geven we advies, zodat we samen het beste resultaat bereiken.

Rondwalsen van aluminium profielen
Een tak van sport die Comhan tot in de puntjes beheerst, is het rondwalsen van profielen. Circulair, ellipsvormig of ovaal. Oftewel 'U vraagt, Comhan walst'.

Aluminium composiet platen met afgewerkte rand
Daarnaast is het mogelijk om bij Comhan de zijkant(en) van uw aluminium composiet platen (ACP) netjes te laten omvouwen. Zo ontstaat er een rondom mooi afgewerkt product. Geen kale of niet afgewerkte randen meer…een randafwerking op niveau!

Juiste oppervlakte behandeling
En, wilt u de aluminium platen en/of profielen van de juiste oppervlakte behandeling voorzien? Ook die zorgen nemen we voor u uit handen. Bij Comhan is het mogelijk om het aluminium te laten poedercoaten, natlakken, moffelen of anodiseren.

Daarnaast kunnen we nu het aluminium laten sublimeren naar de gewenste houtlook. Zo realiseren we een natuurgetrouwe houtuitstraling, maar geniet u van de voordelen van aluminium.

Kijk voor meer informatie op: www.comhan.com/aluminiumopmaat 

Bekijk onze video’s op: vimeo.com/comhan

Comhan Holland B.V.
Amsterdamseweg 27
1422 AC Uithoorn

E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 297 513 636
www.comhan.com  

Direct contact met Comhan Holland