Rubio Monocoat

Uw partner in houtbescherming
Rubio Monocoat is dé olie van de nieuwste generatie die hout kleurt en beschermt in één enkele laag, gebaseerd op moleculaire binding. Rubio Monocoat olie is ontwikkeld in Izegem, het hart van België. Ondertussen worden de producten van Rubio Monocoat over heel de wereld gebruikt.

Hout is een product dat een optimale bescherming verdient. Hoe beter het hout wordt behandeld en wordt schoongemaakt, hoe langer het mooi blijft. De olies van Rubio Monocoat zorgen voor een goede behandeling, sterke bescherming en een makkelijke reiniging van het hout. De producten van Rubio Monocoat staan bekend als kwaliteitsvol en zeer milieuvriendelijk.

Olie van natuurlijke ingrediënten
Rubio Monocoat is toonaangevend op het gebied van houtbehandelingsproducten. De Rubio Monocoat olie geeft hout de perfecte kleur en een optimale bescherming en is gebaseerd op een moleculaire bindingstechnologie. De olie bestaat uit natuurlijke ingrediënten die direct binden met de bovenste vezels van het hout. Er hoeft maar één laag van de olie aangebracht te worden. De Oil Plus 2C is VOS-vrij en bevat geen oplosmiddelen.

Interieurs en exterieurs
Deze Rubio Monocoat olie, die zeer snel droogt, is te gebruiken op alle houten items in een interieur of exterieur: of het nu gaat om vloeren, kasten, tafels, stoelen of tuinmeubilair. De olie is verkrijgbaar in veertig verschillende kleuren, waarmee houten vloeren of meubelen geheel in eigen stijl kunnen worden vormgegeven.

Onderhoudsolies van Rubio Monocoat
Rubio Monocoat is innovatief en blijft zich ontwikkelen. Naast alle Monocoat olies levert men ook Monocoat onderhoudsolies. Met de onderhoudsolies van Rubio Monocoat kunnen krasjes, oneffenheden of vlekken op het hout met het grootste gemak worden verwijderd. Deze onderhoudsolies zijn beschikbaar in de dezelfde kleuren als de Monocoat olie. Hierdoor is altijd de juiste kleur voor de afwerking van het hout binnen handbereik.

Andere producten van Rubio Monocoat
Rubio Monocoat heeft een passie voor hout en wil het de gebruiker zo makkelijk mogelijk maken om hier optimaal van te kunnen genieten. Dit komt niet alleen tot uiting in de olie, maar ook in de Rubio Monocoat zeep. Deze is ideaal om houten vloeren of meubilair mee schoon te maken. De handige spray is direct te gebruiken en is ideaal voor kleine oppervlaktes. De grotere flacons laten een vloer stralen als nooit tevoren. Dit soort producten zijn de ideale aanvulling op de olies van Rubio Monocoat.

Voordelen olies Rubio Monocoat
  • De Oil Plus 2C is VOS-vrij en bevat geen oplosmiddelen
  • Bescherming en kleuring na één laag
  • Makkelijk in gebruik en onderhoud
  • Geschikt voor alle houtsoorten
  • Duurzaam en economisch
  • Een enorm kleurenpalet
  • Zeer hoge kwaliteit 


Emrikweg 30
2031 BT Haarlem

Phone +31 (0)23 551 74 29

[email protected]

rubiomonocoat.nl

Direct contact met Rubio Monocoat