DecoLegno

DECORATIEF PLAATMATERIAAL VAN HET ITALIAANSE CLEAF

Wij zijn DecoLegno, jouw partner in maatwerk interieuroplossingen. Het is onze missie om interieurarchitecten, -ontwerpers, -bouwers en meubelmakers te helpen bij het creëren en ontwikkelen van kwalitatieve, esthetische, duurzame en budgetvriendelijke interieurs en meubelconcepten. Daarvoor bieden wij een uitgebreide collectie passende materialen.  

DecoLegno is exclusief leverancier van de merken Cleaf en HPL Specials.

Plaatmateriaal met optische én voelbare structuren van Cleaf
Met de FSC gecertificeerde collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf, bieden wij een passend alternatief voor natuurlijke materialen. Innovatieve technologieën maken het mogelijk om decors én voelbare structuren te ontwikkelen die de beleving geven van materialen als hout, leer, beton, marmer of geweven textiel. Maar ook fluweelzachte, gladde varianten in eigentijdse unikleuren. De designwaarde haakt in op trends en ontwikkelingen in de wereld van interieur en architectuur. De collectie van Cleaf is leverbaar in decorspaanplaat, HPL en ABS kantenband.

Bijzondere en eigentijdse interieurs met HPL Specials

Met de HPL Specials collectie biedt DecoLegno een unieke collectie HPL plaatmateriaal. Uitgesproken decors variërend van natuurlijk hout in visgraat of plankmotief, steensoorten als terrazzo of de look van verbrand houtskool. Maar ook eigentijdse unikleuren met antibacteriële en anti-vingerafdruk eigenschappen. Met deze collectie creëer en ontwikkel je spraakmakende interieurs en maatwerk meubelen.

HPL Specials is uit voorraad leverbaar.

Duurzaam ondernemen

DecoLegno streeft naar een duurzame bedrijfsvoering. Verantwoord materiaalgebruik staat centraal in duurzaam interieurontwerp. Door de hoogwaardige kwaliteit van onze materialen is de levensduur van het maatwerk hoog. Maar ook verantwoorde logistieke processen en het beheersen van afvalstromen spelen een belangrijke rol. DecoLegno heeft er bewust voor gekozen om de logistieke operatie uit te besteden. De expertise van onze partners Wetron en Van der Werff Logistics komt onze dienstverlening ten goede, en helpt bij het verwezenlijken van onze missie.

Bekijk de collectie in onze showroom

Voor een optimale beleving van de collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf kun je een bezoek brengen aan een van onze showrooms. Daar presenteren wij de collectie op verschillende formaten, waaronder panelen van 230x50cm. Wij helpen je ook graag met de materiaalkeuze met onze gratis stalenservice.DecoLegno BV
Rak 139
1551 NA Westzaan
Tel. 075 616 50 64

www.decolegno.nl

Direct contact met DecoLegno