DecoLegno

DECORATIEF PLAATMATERIAAL VAN HET ITALIAANSE CLEAF
DecoLegno is exclusief distributeur van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Daarmee wordt een passend alternatief geboden voor de toepassing van natuurlijke materialen in interieur- en meubelontwerp met een hoge designwaarde.

Plaatmateriaal met optische én voelbare structuren
Door gebruik te maken van state-of-the-art technologieën is het mogelijk om optische én voelbare structuren te ontwikkelen die niet onder doen voor die van het echte materiaal. De, door DecoLegno samengstelde collectie, haakt in op trends en ontwikkelingen in de wereld van interieur, architectuur en design. De matte optiek en het authentieke reliëf in de houtdecors geven een natuurgetrouwe uitstraling. Maar er zijn ook texturen die de beleving geven van natuurstenen zoals marmer en travertin, industrieel blauwstaal, tropisch bamboe, luxe gevlochten leer en modisch, geweven stof.

HPL, decorspaanplaat en ABS Kantenband
Er is een passende oplossing in HPL, decorspaanplaat en bijpassend ABS Kantenband voor interieurprojecten in de corporate, retail, hospitality, horeca en residentiele markt. In de showroom van DecoLegno in Wormerveer kunt u de volledige collectie bekijken op grote panelen zodat u de beste indruk krijgt van het decor en de structuur. Wij helpen u graag met de materiaalkeuze voor fronten en korpussen van kasten en keukens, wandbekleding en andere maatwerk meubelen.

Voor het bemonsteren van een project kunt u op de betreffende collectiepagina van onze website gratis A4 stalen aanvragen. Daar kunt u ook afbeeldingen van de hele plaat downloaden om te verwerken in uw tekenprogramma. 

DecoLegno BV
Industrieweg 13A
1521 NC Wormerveer
Tel. 075 616 50 64

www.decolegno.nl

Direct contact met DecoLegno