A1 Machines

Klant bij team A1 Machines in goede handen
A1 Machines BV is een technisch servicebedrijf, dat onderhoud, storingsdienst, SKH-keuring en machinebouw cq machine-aanpassing volgens het one-stop-shop principe levert. De onderneming in Enter (provincie Overijssel) verzorgt voor veel klanten het onderhoud van het gehele machinepark en is importeur van het merk Otto Martin.

Otto Martin is al jaren kwalitatief toonaangevend en doet er alles aan om qua innovatie en besturing de koppositie verder uit te bouwen. Omdat A1 Machines BV ook veel andere CNC gestuurde machines onderhoudt en ook hier te maken heeft met complexe besturingen, sluit dit perfect aan bij de activiteiten en de ontwikkeling van het bedrijf. Naast de verkoop van machines, is A1 Machines BV voor Martin (en ander merken) servicepartner.

Complete onderhoud
Waar het bedrijf zich in 2008 nog richtte op voornamelijk standaard houtbewerkingsmachines, verzorgt A1 Machines BV nu voor veel klanten het onderhoud van het gehele machinepark. Van standaard machines tot CNC gestuurde bewerkingscentra én van afzuiging tot interne producthandling en logistiek.
A1 Machines BV wil op de eerste plaats dat klanten het bedrijf zien als hun servicedienst, die proactief meedenkt in bestaande- en nieuwe productieprocessen. Om deze reden heeft A1 Machines BV géén vertegenwoordiger in dienst, maar zijn alle werknemers vertegenwoordiger.

Kluge HIT Systeem
A1 Machines BV is sinds kort exclusief vertegenwoordiger voor het Kluge HIT Systeem. Binnen dit systeem wordt laser kantenband met hete lucht naadloos verlijmd. Kluge levert dezelfde techniek aan de meeste vooraanstaande producenten die het systeem in hun nieuwe machines inbouwen.
A1 Machines BV kan in samenwerking met Kluge dit systeem in bestaande kantenlijmers inbouwen. Daarnaast verkoopt A1 Machines BV een handmodel, dat kan worden omgebouwd tot een semi-stationaire systeem, waarmee rechte, ronde en schuine kanten (tot wel 55°) aangelijmd kunnen worden.

Flexibel team
A1 Machines werkt veel met vaste leveranciers, waardoor de kwaliteit van de geleverde diensten constant hoog is. A1 Machines BV tracht zowel intern als extern open en direct te communiceren. De medewerkers van A1 Machines BV zijn stuk voor Tukkers en dus vrij direct. Maar dit gaat wel gepaard met wederzijds respect én de nodige humor.
A1 Machines BV streeft ernaar een verlengstuk te zijn van klanten op het gebied van techniek. De onderneming helpt graag een vraagstuk of probleem op te lossen, door in samenspraak met de klant een passende oplossing te bedenken.

A1 Machines
Vonderweg 10a
7468 DC Enter
+31 (0)547 - 87 00 20
[email protected]
www.a1machines.nl

Direct contact met A1 Machines