Deboled

Premium kwaliteit LED strips en verlichting
LED verlichting is ons specialisme, waar we u graag verder mee helpen. Deboled is een online shop waar u een ruim aanbod LED verlichting kunt vinden. Wij leveren alle materialen en toebehoren van hoge kwaliteit voor uw lichtproject, waarbij ook maatwerk tot de mogelijkheden behoort.

Service van Deboled:
– Maatwerk LED oplossingen
– Levering in Nederland en België
– Levering voor particulieren en bedrijven
– Gratis verzending vanaf €99,00
– Email reactie binnen 24 uur

LED strips en verlichting
LED verlichting wordt steeds populairder. Niet alleen is LED verlichting duurzamer en bespaart het u kosten, maar LED verlichting biedt ook een heel nieuw scala aan mogelijkheden. Waar vroeger LED lampjes in sleutelhangers werden gebruikt, vindt u dit type verlichting nu terug op vrijwel iedere denkbare manier. Via onze webshop kunt u diverse LED lampen, accessoires, armaturen en meer bestellen.

LED strips voor diverse toepassingen
LED strips zijn op het moment enorm populair. Dat komt door uitgebreide maatvoering. Hierdoor zijn de toepassingen voor LED strips vrijwel eindeloos en kan er bijna overal verlichting gerealiseerd worden. De LED strips worden ook veel gebruikt in diverse meubels en interieurs. Deboled levert Premium LED strips van hoge kwaliteit. Deze hebben een lange levensduur en zijn bovendien van een hogere IP waarde voorzien dan standaard LED strips.

Maatwerk LED oplossingen
Bij Deboled kunt u maatwerk LED oplossingen bestellen. U bestelt de lengte LED strip die u nodig heeft en de LED strip wordt indien gewenst compleet met aansluitkabels, voeding en eventuele controller plug & play geleverd. U heeft de keuze uit verschillende lengtes, lichtsterktes, standaard of premium kwaliteit. Alle maatwerk LED strips zijn dimbaar. Als extra optie is het mogelijk om een LED dimmer apart erbij te bestellen.

Heeft u een andere wens op het gebied van LED toepassingen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben goede connecties met grote fabrikanten en leveranciers in onze branche die wellicht toch dat kunnen aanbieden waar u naar op zoek bent.  

Postadres
Herfststorm 3
6846 DK Arnhem

(+31) 085-888 92 24
[email protected]
www.deboled.nl

Direct contact met Deboled