HABRU

Vacuüm / verwarmingstechniek
De moderne interieurbouw kan niet zonder hoogwaardige vacuümtechniek. De tijdbesparende, eenvoudig toepasbare en economisch geconstrueerde Habru aluminium vacuümtafel, ook wel membraanpers genoemd.

De Habru vacuümtafel onderscheidt zich in de markt als ideaal instrument voor het vervaardigen van vlakke, gebogen en 3-dimensionaal gevormde producten uit hout, fineer, laminaat, kunststof en solid surface material zoals Corian. De geïntegreerde tank, krachtige vacuümpomp en aluminium constructie maken het vacuüm persen nu nog sneller en eenvoudiger. Bovendien levert Habru een breed scala aan vacuümzakken en pompen.

Het principe van vacuüm persen is eenvoudig. Het te vormen materiaal wordt op een (ééndelige) mal geplaatst tussen een, van een membraan (siliconen polyurethaan PU of natuurrubber) voorzien, neerklapbaar aluminium raam en het werkblad van de vacuümtafel. De krachtige vacuümpomp zorgt er vervolgens voor dat het membraan zichzelf om de vorm spant en het geheel met grote kracht perst. Aangevuld met de verwarmingstechniek van Elkom GmbH uit Bad Oeynhausen (Duitsland) is mogelijk om vrijwel alle plastische materialen te vervormen.

Bezoekadres
Transportweg 6
7007 CN Doetinchem Nederland

Postadres
Postbus 23
7000 AA Doetinchem Nederland

Email: [email protected]
Telefoon: +31 (0)314 712 444
Fax: +31 (0)314 712 445

www.habru.nl

Direct contact met HABRU