DecoLegno (oud)

DECORATIEF PLAATMATERIAAL VAN HET ITALIAANSE CLEAF
DecoLegno is exclusief leverancier van de collectie Decoratief Plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. Daarmee bieden wij een passend alternatief voor de toepassing van natuurlijke materialen in interieur- en meubelontwerp met een hoge designwaarde.

Plaatmateriaal met optische én voelbare structuren
Door gebruik te maken van state-of-the-art technologieën is het mogelijk om optische én voelbare structuren te ontwikkelen die niet onder doen voor die van het echte materiaal. Cleaf haakt met de collectie in op trends en ontwikkelingen in de wereld van interieur, architectuur en design. De matte optiek en het authentieke reliëf in de houtdecors creëren een bijzonder natuurlijke uitstraling. Maar er zijn ook decors met de uitstraling van marmer, beton, blauwstaal, bamboe, metaal, gevlochten leer en geweven stof.

HPL, Decor Spaanplaat en ABS Kantenband
Er is een passende oplossing in HPL, Decor Spaanplaat en bijpassend ABS Kantenband voor interieurprojecten in de corporate, retail, hospitality, horeca en residentiele markt. In de Cleaf ConceptStore bij DecoLegno in Zaandijk kunt u de volledige collectie bekijken op grote panelen zodat u de beste indruk krijgt van de tekening en de kleur. Wij helpen u graag met de materiaalkeuze voor fronten en korpussen van kasten en keukens, wandbekleding en andere maatwerk meubelen.

Voor het bemonsteren van uw project kunt u op de betreffende collectiepagina van onze website gratis A4 stalen aanvragen. Daar kunt u ook afbeeldingen van de hele plaat downloaden om te verwerken in uw tekenprogramma.

DecoLegno BV
Industrieweg 13A
1521 NC Wormerveer
Tel. 075 616 50 64 

www.decolegno.nl

Direct contact met DecoLegno (oud)