Bemet International

CAD/CAM & ERP voor hout- en interieurbouw
Totaalautomatisering
Het juiste adres om uw bedrijfsproces van A tot Z te automatiseren: van de administratie en werkvoorbereiding tot de werkplaats. Voor elke stap bieden wij een softwareoplossing en leggen wij de verbinding tussen uw processen. We ontwikkelen zelf het ERP-systeem Plan-de-CAMpagne en de APM+ werkplaats-automatiseringssoftware. Daarnaast vertegenwoordigen we in Nederland de CAD/CAM-systemen van TopSolid. Met onze gebruiksvriendelijke oplossingen en praktijkgerichte aanpak helpen wij bedrijven inzien dat het optimaliseren van het totale proces ten opzichte van automatisering van deeloplossingen tot meer efficiëntie leidt. Het resultaat? 30% efficiencyverbetering, machines staan minder stil en u kunt nieuwe en/of complexere producten produceren tegen een hogere kwaliteit!


ERP voor een efficiënte bedrijfsvoering: Plan-de-CAMpagne Maakbedrijven in binnen-en buitenland verbeteren hun efficiency met gemiddeld 30% wanneer zij hun bedrijfsprocessen aansturen met Plan-de-CAMpagne ERP-software. Door alle informatie over offertes, orders, voorraad, inkoop, planning, capaciteit, productie en facturering te integreren in één ERP-systeem, optimaliseert u uw totale productieproces van order invoeren tot order uitleveren. 
Lees meer »


3D CAD/CAM-software voor de houtsector: TopSolid'Wood
TopSolid’Wood zorgt voor een goede aansturing van complexe CNC-houtbewerkingsmachines dankzij volledige integratie tussen CAD en CAM. Alle gekoppelde stuklijsten, werktekeningen en bestanden worden bovendien automatisch bijgewerkt bij wijzigingen: dit levert u een enorme tijdsbesparing op en reduceert de kans op fouten aanzienlijk!

Gemaakt voor de hout- en interieurbouw
Met de CAD/CAM-software kunnen productiebedrijven in de houtsector naar eigen inzicht producten in 3D modelleren en weergeven in een compleet 3D-interieur. Ideaal voor interieurbouwers en andere houtbewerkende productiebedrijven! Daarnaast is het met deze software eenvoudig om 2D-tekeningen te maken van het ontwerp: van zowel de samenstelling als de enkele onderdelen. De samenstellingsfunctionaliteit biedt de mogelijkheid om montagehandleidingen te maken. Bovendien kunt u gebruik maken van exportbestanden voor koppelingen met zaagoptimalisatie.

• Ontwerp en productie in één pakket
• Specifieke houtbewerkingsfunctionaliteit
• Creëer automatisch werktekeningen met een gedetailleerde stuklijst en maak intelligente componenten aan
• Genereer fotorealistische afbeeldingen
• Wijzigingen in het ontwerp automatisch doorgevoerd in alle gekoppelde lijsten, tekeningen en bestanden

Lees meer »

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw specifieke project en toepassing. Neem daarom gerust contact op.  

Bemet International B.V.
Fokkerstraat 31
3905 KV Veenendaal

Telefoon: 0318 – 495 858
Website: www.bemet.nl 

Direct contact met Bemet International