LEDVANCE

Met dochterondernemingen in meer dan 50 landen en zakelijke activiteiten in meer dan 140 landen is LEDVANCE een van 's werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van algemene verlichting voor professionele klanten en eindconsumenten. Ontstaan in 2016 omvat LEDVANCE's portfolio een uitgebreid assortiment aan LED armaturen voor diverse verschillende toepassingen, intelligente verlichtingsproducten voor slimme huizen en slimme gebouwen, een van de meest uitgebreide aanbiedingen van geavanceerde LED lampen in de verlichtingsindustrie, en traditionele lichtbronnen.

HET LEDVANCE BIOLUX SYSTEEM: NATUURLIJK LICHT VOOR ELKE TAAK
Dankzij een intelligent algoritme waarop patent is aangevraagd, past het BIOLUX HCL systeem van LEDVANCE kunstlicht automatisch zo aan veranderingen in daglicht aan, dat gebruikers de juiste dynamiek voor hen op elk moment kunnen kiezen. Ideaal voor ruimtes met weinig daglicht (vergaderruimtes, meetingzones, ziekenhuizen, scholen)

ESTHETISCH FUNCTIONELE ARMATUREN
Het uitgebreide armaturenportfolio van LEDVANCE dekt vrijwel alle professionele en residentiële toepassingen en levert een uitstekende kwaliteit en functionaliteit. Bovendien zorgt het innovatieve SCALE design voor onmiddellijke herkenning, vertrouwen en flexibiliteit - en was het zelfs een winnaar van de German Design Award 2019. LEDVANCE biedt een garantie tot 5 jaar.

ELKE LAMP EEN VERLICHTINGSOPLOSSING
Het lichtbronnenportfolio van LEDVANCE omvat een ruime keuze aan uitstekende efficiëntie en duurzaamheid: verschillende vormen, lampvoetafmetingen, lichtkleuren en wattages, maar ook types met extra functies (bijvoorbeeld sensoren).

FLEXIBEL LED STRIP-SYSTEEM
Naast een grote selectie aan flexibele LED strips en drivers bevat het LEDVANCE LED Strip-systeem een groot aantal bijpassende profielen, afdekkingen, eindkappen en montagebeugels. In combinatie met een groot scala aan lichtstromen en lichtkleuren maakt het systeem het mogelijk om op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te creëren voor vrij wel elke binnen- of buitenomgeving, koof- of algemene verlichtingstoepassing. Eenvoudig te plannen, eenvoudig te combineren en eenvoudig te installeren - dat is hier het principe.

SMART+
Het Smart+ portfolio van LEDVANCE biedt de uitgebreide combinatie van innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. LEDVANCE biedt een passende oplossing voor de meest uiteenlopende behoeften aan slimme verlichting.

MEER INFORMATIE EN SLIMME TOOLS
Ga naar www.benelux.ledvance.com voor meer informatie over het uitgebreide productportfolio van LEDVANCE en voor slimme online tools die u helpen bij uw dagelijkse werkzaamheden.  

LEDVANCE Benelux B.V.
Cypresbaan 7
2908 LT Capelle a/d IJssel 

T +31 - 10-7501414 
E: [email protected]
W: benelux.ledvance.com  

Direct contact met LEDVANCE