PyraSied Xtreme Acrylic

Specialist in acrylaat (plexiglas) en design kunststoffen
Praat je over PyraSied dan praat je over acrylaat. Wij zijn namelijk acrylaatspecialisten. Of het nu om een standaard of op maat gemaakte acrylaat (plexiglas) plaat, buis of staf gaat of om een speciaal ontwerp. Als het acrylaat betreft kunnen wij het maken.

We hebben een gigantische voorraad aan acrylaat (plexiglas), polycarbonaat (lexan) en design kunststoffen en we helpen onze klanten uit verschillende branches deze materialen zo goed mogelijk toe te passen. Bovendien hebben wij ook hele handige mensen in huis die constant bezig zijn er de mooiste dingen van te maken. We durven risico’s te nemen als we ergens in geloven en we werken flexibel met onze voorraad waaruit iedereen kan bestellen. We hebben passie voor onze materialen en vanuit die passie blijven we nieuwe materialen ontwikkelen en introduceren op de Nederlandse en Europese markt.

Milieuvriendelijke kunststoffen
Binnen onze belangrijkste artikelgroepen bieden wij een milieuvriendelijk alternatief aan. Deze hebben wij samengevoegd in een collectie milieuvriendelijke kunststoffen. De milieuvriendelijke variant van acrylaat is Greencast®. Een collectie gegoten acrylaat in helder, opaal en kleuren, gemaakt van 100% gerecycled post-consumer acrylaat. Absoluut de meest milieuvriendelijke acrylaat collectie! Binnen onze design kunststoffen zijn dit de platen van Smile Plastics, gemaakt van 100% plastic afval. Zo bestaat de Kaleido plaat van Smile Plastics uit 650 – 2200 pet-flessen.
Durat® Palace is onze solid surface collectie, het milieuvriendelijke alternatief van Corian of Hi-Macs, mede omdat Durat voor 30% bestaat uit gerecycled acrylaat. De milieuvriendelijke composietplaat Ecoben® bestaat uit een kartonnen kern en twee Greencast dekplaten, gemaakt van 100% post-consumer gerecycled acrylaat.

ACRYLAAT (PLEXIGLAS) IN DIVERSE KLEUREN EN DIKTES
Wij hebben de grootste voorraad acrylaatplaten in Nederland. In helder diverse diktes, maar vooral heel veel kleuren, in diverse diktes en diverse design. Uit deze voorraad mag op maat worden besteld, maar natuurlijk kan de professional ook z’n eigen mix-pallet samenstellen met verschillende kleuren, diktes of design acrylaatplaten.

SPIEGELACRYLAAT: 10 KLEUREN • DOORKIJK • SPION • TWEEZIJDIG SPIEGEL
Met de grootste voorraad aan kunststof spiegel bieden wij 10 verschillende kleuren spiegel, 6 kleuren doorkijk spiegel, zilveren spionspiegel en zilver tweezijdig spiegel. Alles op maat te bestellen en snel geleverd uit eigen voorraad.

FAUX TRANSLUCENT STONE
Faux Translucent Stone is een design collectie ‘stenen’ plaatmateriaal dat een mooi alternatief is voor echt natuursteen. De voordelen van Faux Translucent Stone ten opzichte van echt natuursteen is dat het gemakkelijk zelf te bewerken is (zagen, frezen, verlijmen en zelf een beetje buigen), het licht mooi en diffuus doorlaat, het lichter is in gewicht en het prijstechnisch ook veel voordeliger is.

KUNSTSTOF WANDBEKLEDING
Kunststof wandbekleding is een elegant en praktisch alternatief voor tegels. Kunststof wandbekleding heeft een elegante en strakke uitstraling, een groot onderhoudsgemak en het is snel geplaatst. De wandbekledingsplaten zijn licht van gewicht, ter plaatse gemakkelijk te bewerken en eenvoudig met kit op vlakke muren te bevestigen. Kortom ideaal voor renovatieprojecten. Het onderhoud- en plaatsingsgemak van kunststof wandbekleding maakt dat het graag wordt toegepast in projecten waar veel van dit soort ruimtes worden gebouwd en schoongemaakt, zoals hotels, sportcomplexen en studentenhuizen.

KUNSTSTOF LICHTDIFFUSERS
PyraSied Xtreme Acrylic is gespecialiseerd in lichtdiffusers, hoogwaardige kunststoffen die licht diffuus maken, bundelen of van richting veranderen. Onze lichtdiffusers bieden een optimale balans tussen een hoge lichttransmissie en een goede spreiding of bundeling van het licht. Natuurlijk zonder dat de lichtbron storend zichtbaar is. De kwaliteit van onze lichtdiffusers is uitzonderlijk hoog wat komt door het gebruik van nanotechnieken, nauwkeurige procesvoering en de allerbeste additieven en grondstoffen.

PyraSied Xtreme Acrylic
Apolloweg 26
8938 AT Leeuwarden

058-7676100

[email protected]
www.pyrasied.nl
www.acryliccommunity.com  

Direct contact met PyraSied Xtreme Acrylic