berbel Ablufttechnik GmbH

Kookafzuiging in perfectie

berbel – kookafzuiging in perfectie

berbel Ablufttechnik GmbH is een internationaal opererend bedrijf gevestigd in Rheine, dat sinds 2001 afzuigkappen, kookplaatafzuigingen en kookplaten ontwikkelt, produceert en verkoopt. Met het innovatieve berbel-principe ontstond het idee van de perfecte kookafzuiging. Dankzij de gepatenteerde berbel-techniek verdwijnen kookdampen en -geuren effectief uit de keuken. En dat geluidsarm, betrouwbaar en duurzaam. Het is de meest effectieve luchtreiniging sinds het bestaan van afzuigkappen, met behulp van centrifugale krachten, zonder vetfilters. Design dat fascineert en inspireert.

Goede redenen voor een berbel

Blijvende hoge vetafscheiding

Het gepatenteerde berbel-principe is gebaseerd op centrifugale kracht. Het resultaat: langdurig efficiënte afzuigkappen - zonder vetfilters, waardoor de kwaliteit van de luchtreiniging jarenlang constant blijft.

Geluidsarm

Energiezuinige, geluidsarme EC-ventilatiemotoren en een weerstandsvrije luchtstroom zonder prestatie belemmerende vetfilters zorgen voor een aangename en continu stille werking.

Effectief

Curry, vis of stoofpot – berbel vangt alle luchtjes op. Recirculatiefilter met bijzonder groot oppervlak voor het afzuigen van luchtjes tot 97 procent (gecertificeerd).

Schoon

De eenvoudige reiniging van de berbel afzuigkappen zorgt in de keuken voor optimale hygiëne: opvangbak openklappen, met een doekje afnemen, schoon! Overigens kan de opvangbak ook in de vaatwasmachine.

Bekroond

berbel staat voor modern en hoogwaardig productdesign, dat elke keuken opwaardeert. De innovatieve functies maken van de afzuigkap het hoogtepunt van de keuken. Talrijke internationale prijzen spreken voor zich.

Made in Germany

De producten van berbel worden in Duitsland ontwikkeld, getest, geassembleerd, verpakt en van daaruit wereldwijd geëxporteerd. berbel producten overtuigen door hoge kwaliteit en lange levensduur. Daarom geeft berbel vijf jaar garantie op alle producten.berbel Ablufttechnik GmbH
Sandkampstraße 100
48432 Rheine
Duitsland

W: berbel.nl
W: https://www.berbel.nl/contact/berbel-nederland/

Direct contact met berbel Ablufttechnik GmbH