Holtrop & Jansma afzuig- en filtertechniek

De specialist op het gebied van afzuiging, recycling en bulkhandling

Holtrop & Jansma is Nederlands grootste specialist op het gebied van industriële luchtzuivering, recycling en bulkhandling. Al sinds 1960 adviseren, ontwerpen en bouwen wij de meest geavanceerde en innovatieve afzuig- en filtercombinaties.

 Een breed leveringsprogramma

Als u samenwerkt met Holtrop & Jansma dan hebt u één partner voor de complet procesbeheersing. Samen kiezen we de juiste combinatie van afzuigen, filteren, geluidsbeheersing, transport, opslag en verwerking en bieden u zo een maatwerk oplossing voor uw stof- en reststoffenbeheersingsprobleem. De complete oplossing wordt gecontroleerd en aangestuurd door in eigen ontwikkelde, fijngevoelige besturingstechniek.

 Afzuig- & filtercombinaties

Wij leveren naast standaard installaties, maatwerk. En natuurlijk denken wij graag met u mee in complete oplossingen vanuit onze ervaring, expertise en een immens assortiment producten en installaties. Maak kennis met ons vakmanschap. Er is altijd een oplossing die past bij uw bedrijf.

 Recycling & bulkhandling

In de loop der jaren hebben wij naast afzuig- en filtertechniek ook installaties ontwikkelt voor het gehele productieproces. De afgezogen, gefilterde en opgevangen reststoffen kunnen worden gerecycled en dienen dan als grondstof voor nieuwe producten. Ook voor recycling leveren wij apparatuur om de vele soorten reststoffen af te zuigen, te scheiden en sorteren.

 De te recyclen reststoffen moeten ook worden getransporteerd. Het transport vindt plaats door middel van schroeven, banden, kettingen, elevatoren en combinaties naar opslag in bunkers, silo’s of containers.

 Voor recycling is nodig; zeven, verkleinen, persen of opzakken. Bovendien zal het te recyclen of gerecyclede materiaal in bulk moeten worden afgevoerd, dit is mogelijk met bijvoorbeeld containers die wij voorzien van een speciaal laad- en lossysteem.

 Hoogwaardig maatwerk voor diverse industrieën

Onze producten leveren wij aan de hout-, papier-, karton-, afval-, recycling- en metaalverwerkende industrieën in binnen- en buitenland. Als expert denken wij graag met u mee in slimme en complete oplossingen. Altijd efficiënt en duurzaam, met een hoog rendement, lage operationele kosten en een uitstekende service.

 Ondernemend & ambitieus

We hebben altijd in de voorhoede van ons vak gewerkt: ondernemend, vernieuwend en ambitieus. Zo is Holtrop & Jansma medeoprichter van de brancheorganisatie FLS (Fabrikanten van Luchtzuivering Systemen) en initiatiefnemer voor het opzetten van het keurmerk Qex (Quality extraction Systems).

 Geïnteresseerd?

Wij helpen u graag op het gebied van afzuig- en filtertechniek, recycling en bulkverwerking. Van een eenvoudige tot complete oplossing. Neem gerust contact op met ons.

Wilt u weten wat Holtrop & Jansma voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via https://holtrop-jansma.nl/contact/
Holtrop & Jansma afzuig- en filtertechniek
Rondweg-West 43
9101 BE Dokkum

T: +31 (0)519 - 32 91 00
W: holtrop-jansma.com

Direct contact met Holtrop & Jansma afzuig- en filtertechniek