Veteka Houtindustrie

Experts in houtbewerking
Halve eeuw ervaring en vakmanschap
Al meer dan 45 jaar voorziet Houtindustrie Veteka de bouw, interieurbouw en de industrie van kwalitatief hoogwaardige en duurzame houtproducten. Van lijstwerk en geschaafd hout tot (brandvertragende) gevel-, wand- en plafondbekleding.

Voor elke houtvraag een oplossing
In ons ruim uitgeruste machinepark kunnen wij vrijwel iedere bewerking aan hout en plaatmateriaal uitvoeren en afwerking is mogelijk in praktisch elke gewenste profilering en kleur. U heeft bij ons keuze uit wel meer dan 30 verschillende houtsoorten die wij zelf importeren uit duurzaam beheerde bossen. Zo bieden wij voor iedere houtwens de juiste duurzame en verantwoorde oplossing.

One-stop-shop
Veteka heeft alle bedrijfsprocessen, productiefaciliteiten en specialismen in eigen beheer. Van bos tot bezorging, zonder tussenpartijen. Daar behaalt u als relatie maximaal voordeel uit: snelheid, superieure kwaliteit, een 100% transparant productieproces, deskundig advies en persoonlijke aandacht.

FSC en PEFC
Hoewel hout als grondstof duurzaam is, zijn wij van mening dat de bossen waaruit het hout afkomstig is ook duurzaam beheerd moeten worden. Daarom stimuleert Veteka het gebruik van duurzaam geproduceerd hout. We handelen steeds conform EUTR en zijn vanzelfsprekend FSC en PEFC gecertificeerd.

Meer informatie over Veteka, onze producten en voorbeeldprojecten vindt u op: www.veteka.nl

Wij houden u graag op de hoogte via: www.facebook.com/Houtindustrie-Veteka

Inspiratie nodig? Bekijk onze moodboards op: www.pinterest.com/veteka

Blijf up-to-date via: www.twitter.com/VetekaVeteka

Onze adviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw specifieke project en toepassing. Neem gerust eens contact op.

Postadres
Postbus 7
5090 AA Middelbeers
Nederland

Kantooradres
Wit Hollandweg 3
5091 TB Middelbeers
Nederland

Bereikbaar per
Telefoon: +31 (0)13-514 20 12
Fax: +31 (0)13-514 21 75

Direct contact met Veteka Houtindustrie