Bushbaum

De alles-in-1-kunner onder de meubelpanelen

Ready-to-build

Meubelpanelen op maat én in een trendy decor? Bushbaum Fijntimmerpanelen bestaat uit een collectie meubelpanelen in de vorm van diverse componenten die het jou heel makkelijk maken. Denk aan meubelpanelen, corpuskasten, frontpanelen, ladepanelen, plintstroken, tafelbladen, werkbladen etc. Alles in hetzelfde stijlvolle decor.

 De alles-in-1-kunner onder de meubelpanelen

Meteen aan de slag met meubelpanelen op maat, met kantenband én in een trendy decor? Dat kan nu. Ook te leveren met plintstroken, tafelbladen, noem maar op. Bespaar jezelf tijd en geld. Ontdek zelf de mogelijkheden van de nieuwe Bushbaum collectie en vraag onze stalen aan.

 Over Bushbaum

Dagelijks vertrekken er vanuit onze distributiecentra vele vrachtauto’s vol met plaatmateriaal naar professionele verwerkers. Deze platen hebben vaak een industriële afmeting welke de verwerker naar netto panelen zaagt. Wij doen het anders! Niet denken in industriële platen, maar in gezaagde maten. Immers, geen plaat gaat ongezaagd een meubel in.

“Het gebruik van panelen maakt het realiseren van interieurs een stuk sneller, gemakkelijker en brengt minder risico’s met zich mee.”

Het gebruik van panelen maakt het realiseren van interieurs een stuk sneller, gemakkelijker en brengt minder risico’s met zich mee. Het Bushbaum panelenprogramma is constant in ontwikkeling. Kijkend naar de behoeften vanuit de markt worden bijvoorbeeld ladestroken passend bij de meest gebruikte ladesystemen, rugwanden passend bij de panelen, complete corpuskasten in panelen en meubelplinten toegevoegd aan het programma.

 Direct contact met Bushbaum