Keukengroothandel Nederland

Snelle en persoonlijke keuze uit breed assortiment

Keukengroothandel Nederland, KGHN.nl, is een succesvolle, snelgroeiende groothandel met ruim 20 medewerkers, gevestigd in Tiel, waar het kantoor en eigen distributiecentrum zich bevinden.

Men kan bij KGHN.nl terecht voor nagenoeg alle merken keuken inbouwapparatuur. Dagelijks staat er een gedreven en goed geïnformeerd team klaar. Van de vraag, tot de offerte en de bestelling tot aan de bezorging aan de deur, alles is tot in de puntjes geregeld bij KGHN.nl.

Keuken inbouwapparatuur altijd een lastig onderwerp. Niet alleen voor de consument maar ook voor de keukenbouwer, de architect, de interieurbouwer of de projectontwikkelaar. Welk merk is goed, past het wel, maak ik de juiste keuze, of wat betekend eigenlijk die functie nu voor mij als klant? Veel vragen bieden vele oplossingen, maar kunnen ook voor heel veel fouten en dus kosten zorgen. Daarom is KGHN.nl gespecialiseerd in inbouwapparatuur voor de zakelijke markt.

Keuzes
KGHN.nl kan helpen in de keuzes, welke merk het te adviseren aan de klant, zorgen dat de apparaten naast elkaar ook echt passen, dat de modellen bij elkaar horen en aangeven wat echt noodzakelijk is en wat eventueel niet. De oplossingen gaan verder dan alleen de verkoop.

De vele merken die het portofolio biedt zorgen ervoor dat u altijd kunt slagen met uw klant. Op het platform kan men rustig ook samen met een klant de apparatuur bekijken. Nadat een inlog is verkregen (BTW nummer en KvK verplicht) kan men rustig rondkijken en een keuze maken uit het brede assortiment in de verschillende merken inbouwapparatuur.

De prijzen die daar worden getoond zijn conform de consumentenprijs, dus aanbieders kunnen ook rustig samen met de klant een keuze gaan maken. Nadat een offerte is aangevraagd volgt een persoonlijke aanbod via mail.Keukengroothandel Nederland
Morsestraat 41  
4004 JP Tiel

T: 0344-229200
W: kghn.nl

 

Direct contact met Keukengroothandel Nederland