Ostermann

Compleet, betrouwbaar, snel, kennis van zaken
Ostermann is marktleider in Europa als het gaat om kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden. De onderneming telt ongeveer 450 medewerkers en verstuurt dagelijks tot zeker 6.000 orderregels. Voor alle benodigde interieurbouw materialen, behalve basis plaatmateriaal, is Ostermann de juiste leverancier. De Ostermann-Groep is een zeer sterk groeiende vakhandel voor keuken-, meubel- en interieurbouw en heeft meer dan 100.000 producten in het assortiment en grotendeels online staan op het gebied van kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden.

De kanten van Osterman vormen de perfecte afwerking voor iedere plaat en zijn verkrijgbaar in vele verschillende materialen, kleuren, decoren, oppervlakken, diktes en breedtes. Het meubelbeslag van Ostermann laat zich veelzijdig toepassen in keukenbouw, meubelbouw, standbouw, interieurbouw en winkelinrichting. Naast het complete Hettich-assortiment levert Ostermann beslag van talrijke toonaangevende fabrikanten zoals Grass en het eigen merk REDOCOL.

Ook de inbouwartikelen van Ostermann zijn een must voor de interieurbouwer. Ostermann beschikt bijvoorbeeld over technische profielen in vele verschillende materialen, kleuren, vormen, oppervlakken en afmetingen. De werkplaatsbenodigheden van Ostermann zijn onder andere schuur- en polijstmiddelen, verbindingstechniek zoals Lamello, reparatiemiddelen, arbeidsbescherming, verpakkingsmateriaal en diverse verbruiksartikelen zoals Redocol plakband.

Ostermann staat bekend als een zeer betrouwbare partner voor de vakman en kan de interieurbouwer te allen tijde van de allernieuwste materialen en kwalitatief goed advies voorzien. Online is Ostermann met een aantal configuratoren (handige Online bestel-tools) actief.

Ostermann Nederland BV
Postbus 373
7440 AJ Nijverdal

Ernst Machstraat 4
7442 DL Nijverdal

Tel. 0031 - 548 620 606
Fax. 0031 - 548 620 696

www.ostermann.eu

Direct contact met Ostermann