Mabo BeNeLux

Uw heftruck en Automatisatie specialist
Mabo BeNeLux is marktleider op vlak van plaatsbesparende en efficiëntie verhogende logistieke oplossingen. Zeker in de houtsector, waar vaak met lange ladingen gewerkt wordt, is het belangrijk dat het transport en de opslag van de goederen zo efficiënt en zo veilig mogelijk verloopt.

Als zijladerspecialist bieden wij een breed gamma zijladers aan, afhankelijk van de nood binnen uw bedrijf. Combilift zijladers zijn meerweg zijladers waarmee u in meerdere rijrichtingen kan rijden, dit zowel binnen als buiten. Door zijdelings in de gang te rijden, kunnen uw gangen smaller gemaakt worden en kan er dus meer opgeslagen worden op dezelfde oppervlakte. Bovendien rijdt u ook zonder problemen door poorten of smalle doorgangen met uw lange lading. De Combilift C-serie is een stabiele, betrouwbare en breed inzetbare zijlader. De Combi-CB is een zeer compact toestel, met afmetingen van 1,5m x1,5m, die vaak ingezet wordt wanneer gewerkt wordt met ladingen van verschillende afmetingen (pallet/lange lading). Voor smalle gangen en plaatsen die te compact zijn voor een grote heftruck, zijn de mini-heftrucks een ideale keuze. Hiervoor is geen rijbewijs vereist. Baumann zijladers zijn klassieke sideloaders waarbij veel aandacht besteed wordt aan kwaliteit, design, innovatie en productiviteit.

Uiteraard is ons gamma uitgebreider dan hierboven vermeld. Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze van logistieke oplossing met als doel uw logistiek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Mabo BeNeLux hecht naast de verkoop van zijn toestellen enorm veel waarde aan service. Onze toestellen moeten ettelijke jaren na de aankoop nog perfect werken, zodat u het maximum uit uw investering kan halen. Naast een snelle service en een eerlijk advies bieden wij een landelijke dekking door middel van mobiele serviceauto’s. Milieu en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel; wij zijn dan ook zowel VCA als BMWT gecertificeerd.

Mabo BeNeLux
Kruitmolen 34e
1601 MC Enkhuizen

T: + 31 228-326751
E: [email protected]
W: mabobenelux.nl 

Direct contact met Mabo BeNeLux