RET Interieur

Decoratief plaatmateriaal & interieur specials
Leverancier van decoratief plaatmateriaal en aanverwante specials voor de interieurprojectenmarkt. Als jongste toeleverancier, maar met ouderwetse passie en service voor het interieurambacht brengen wij Europees gerenommeerde merken nieuw en exclusief op de Nederlandse markt. Met trots maken wij deel uit van de realisatie van interieurprojecten & -elementen - groot of klein - waarbij wij relaties kunnen ontzorgen met leveringen op maat. Onze verkoop richt zich primair op interieurbouwers, maar heeft daarnaast ook veel contact met voorschrijvers zoals architecten.

PASSIEVOL TEAM
Interieurbouw is een ambacht waar méér bij komt kijken dan alleen productie. Het zijn de mensen met hart voor hun vak, die het meest succesvol zijn door net wat meer bieden dan een standaard oplossing. Het is dan ook precies die passie, die wij bij onze verkopers terug zien. Passie voor het interieur ambacht. En plezier in hun werk. Met mooie materialen en een uitgebreide dienstverlening.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT
Kronospan (HPL, Decorspaan & - MDF)
SKIN (HPL, Decorspaan & -MDF)
Valchromat (gekleurd MDF)
Krion by Porcelanosa (Solid Surface)
OSB Color (gekleurd OSB)
Hranipex (kantenband)
Smartply (OSB)
Medite (MDF)
Fibo Trespo (wandpanelen)
** NIEUWE LANCERINGEN MEDIO 2021! **

KENNIS MAKEN?
Heb jij op de website of op andere wijze een indruk gekregen van onze mogelijkheden, maar wil jij graag onze materialen (en natuurlijk onze verkopers) in het 'echt' zien? Dan kan dat op verschillende manieren. Zo komen onze Accountmanagers Wouter Smit en Sander Geurtsen graag op afspraak bij jou langs met stalen(boeken) van onze merken. Ook kan je zelf naar ons Shapes Experience Center in Nieuwegein komen. Hier kan al onze materialen bekijken én die van diverse partners, zoals LEOXX vloeren en Astrimex plafonds & wanden (leverancier van o.a. ROCKFON en Armstrong). Op maandag is dit vrij toegankelijk - op alle overige werkdagen op afspraak Aanmelden en meer informatie over ons Center vind je hier.

RET Interieur
Kantoor:
Cartesiusweg 127 a,
3534 BC Utrecht
Hoofd magazijn:
Vlierbaan 15
2908 LR Capelle aan den IJssel 

T: 030 – 24 555 96
E: [email protected]
W: ret-interieur.nl

Social Media
Instagram klik hier
LinkedIn klik hier
Pinterest klik hier

Direct contact met RET Interieur