De Groot Bewerkingsmachines

Je maakt het met De Groot

Je maakt het met De Groot, dat is onze slogan. Dit houdt in dat je bij ons voor elke bewerking van hout of kunststof een gepaste oplossing gaat vinden. Om dit te realiseren maken wij onze klanten de volgende vijf beloften.

Duurzame samenwerking
Met trots noemen wij ons een familiebedrijf. Met veel van onze klanten en leveranciers hebben wij al vele tientalen jaren een succesvolle en intensieve relatie. Hierdoor zijn wij sinds 1978 uitgegroeid tot waar wij nu staan.

Europa’s beste merken onder één dak
Bij ons in de showroom of website vind je alleen machines waar wij voor de volle 100% achter staan. Om machineleverancier van De Groot te worden moet een leverancier naast topkwaliteit machines ook bereid zijn om een partnerschap aan te gaan, onze collega’s kunnen trainen, snel onderdelen kunnen leveren en meedenken bij maatwerk vragen. Onze hoofdmerken, waarvan wij het exclusief dealerschap hebben, zijn Weinig, Altendorf en Biesse.

Inspirerende showroom
In onze moderne en unieke showroom staan op 16.000 m2 honderden machine opgesteld. Hier kan je in een ontspannen en huiselijke sfeer praten over de machine, nadenken en vooral ervaren wat de beste keus is voor jou. Daarnaast vinden in onze showroom jaarlijks vele evenementen plaats.

Altijd bezig met het productieproces van onze klant
Door vanuit processen te kijken naar jouw vraag kunnen onze accountmanagers jou het beste advies geven dat bij zowel huidige als toekomstige wensen en behoeften aansluit. Onze accountmanagers werken hiervoor nauw samen met ervaren product- en processpecialisten.

Ook na de aanschaf van een machine blijven wij meedenken. Zo is onze serviceafdeling steeds minder bezig met storingen oplossen maar meer met storingen voorkomen; zorgt het Automation team ervoor dat een passende automatiseringsoplossing wordt geboden en hebben wij veel onderdelen en machines op voorraad zodat wij snel kunnen leveren.

Optimaal rendement
Al deze beloften leiden tot de laatste belofte: een optimaal rendement. Als jij alle kennis hebt om de juiste oplossing te kiezen, een goed proces hebt ingericht en geholpen wordt door een team wat ernaar streeft om jouw machine altijd operationeel te hebben dan kun jij maken wat je wilt maken, op het moment dat je het wilt maken. Dan maak jij het met De Groot.

Nieuwsgierig geworden? Wij verwelkomen je graag in Rosmalen.De Groot Bewerkingsmachines
Vinkenveld 3
5249 JN Rosmalen

T: 0735471300
E: [email protected]
W: degroot.nl

Direct contact met De Groot Bewerkingsmachines