De Groot Bewerkingsmachines

De Groot bewerkingsmachines is al meer dan 40 jaar actief in de verkoop van machines voor de plaat en massief verwerkende industrie. Aan het hoofd staat de familie De Groot en momenteel is de leiding in handen van de derde generatie Martijn De Groot. Samen met de 90 medewerkers wordt dagelijks vol passie gewerkt aan de procesverbetering van de klanten van De Groot. Sinds 2019 is de onderneming uitgebreid met de afdeling Advanced Materials (kunststoffen, composieten, schuimen etc.).

Het verkoopteam van De Groot bestaat uit 9 accountmanagers die als relatiebeheerder veel kennis hebben van de activiteiten bij onze klanten in hun gebied. De accountmanagers worden ondersteund door een team van 5 productspecialisten met specifieke kennis van de productieprocessen en de machines van Europese topfabricaten waaronder Biesse, Weinig, Altendorf, Hofmann en Casadei. In de 16.000 m2 tellende showroom met democenter staan veel machines demonstratie-klaar opgesteld. De demonstraties op onder andere CNC bewerkingsmachines, kantenaanlijmmachines, zaag- en schaafmachines en zelfs vacuümvormers kunnen op afspraak worden ingepland, zelfs in het weekend.

Naast een actief verkoopteam heeft De Groot een uitgebreid servicecenter waarin ook de technici specifieke kennis hebben over onderhoud, herstel en scholing van de machines uit het aanbod. Ook online service wordt aangeboden. Bij De Groot krijgt de klant een technicus aan de telefoon die de storing, in eerste lijn probeert te herstellen zonder tussenkomst van een technicus ter plaatse.

Voor de juiste service kan De Groot gebruik maken van de afdeling Parts met een ruim aanbod aan onderdelen voor tientallen fabricaten. Deze onderdelen kunnen ook online worden besteld.

Door de snel veranderende markt kan De Groot met de eigen Automation Academy inspelen op de nieuwste innovaties en de kennis goed verwoorden aan de klanten.

Klanten kwalitatief laten produceren is het motto.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf en de mogelijkheden van de machines die wij leveren, dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek in Rosmalen. U kunt hiervoor een afspraak maken met één van onze accountmanagers, maar u mag ook spontaan binnenlopen.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. 

De Groot Bewerkingsmachines
Vinkenveld 3
5249 JN Rosmalen

T: 0735471300
E: [email protected]
W: degroot.nl

Direct contact met De Groot Bewerkingsmachines