Grosfillex B.V.

Snel bouwen en renoveren zonder stof
GX Wall+ van Grosfillex is dé oplossing om badkamers professioneel snel en zonder stof te renoveren. De massieve kunststof tegels en panelen hebben een waterdichte messing/groef verbinding en zijn in nieuwbouw en renovatie met een MS polymeerlijm direct op alle soorten harde ondergronden aan te brengen en over bestaande tegels heen te plaatsen.

Het renoveren van een badkamer kan hiermee in een dag zonder stof gebeuren en het eindresultaat met de verschillende moderne decors doet zeker niet onder voor keramisch tegelwerk. Daarnaast is GX Wall+ veel hygiënischer. De antibacteriële tegels hebben kunststof voegen en zijn daarmee geen voedingsbodem voor algen en schimmels. Dit in tegenstelling tot minerale voegen. Voor dit werk is niet speciaal een tegelzetter nodig, plaatsen is zeer eenvoudig, geen droogtijd, geen wachttijd voor het voegen en kan daarom door de aannemer of installateur zelf worden gedaan. Voor hotels bijvoorbeeld is dit een ideale oplossing waarbij de kamer snel weer ingezet kan worden voor gasten.

Decoratief
De decors en formaten zijn zeer geschikt voor een decoratieve en hoogwaardige uitstraling op wanden in bijvoorbeeld openbare ruimtes, wachtruimtes, hotel lobby’s en dergelijke. De tegels in het Stone-assortiment van GX Wall+ imiteren tegels met steeneffect en zijn zowel visueel als bij het aanraken zo realistisch dat u er versteld van zult staan. De houttrend-panelen met de opdruk van echt hout geven een natuurlijk gevoel en stralen rust uit. Deze decoratieve wandbekleding zorgt voor een ontspannen sfeer in de ruimte. Eenvoudig te hanteren, lichte panelen die eenvoudig met een cutter gesneden kunnen worden en een goed alternatief vormen voor houten panelen, behang of verf. De witte trend biedt heldere, moderne, grafische kunststof-wandbekleding die de leefruimte ritme geeft. Deze decoratieve kunststof panelen hebben een verbluffende 3D-print die door zijn geometrische vormen en schaduwspel onmisbaar is voor projecten op het gebied van een chique, moderne inrichting. 

18 decors
Er zijn 18 decors in 5 verschillende formaten: 30 x 60cm, 45 x 90cm, 60 x 120cm, 17 x 120cm en panelen van 60 x 260cm. Met het formaat 60 x 260cm kan nog sneller gewerkt worden met een verticale verbinding die naadloos aansluit. Grosfillex B.V.
Sales: Arthur Weggeman
Kantorencomplex d’n Office
Loopkantstraat 25
5405 AC Uden

T: 0031 (0) 413 247 145
M: 0031 (0) 6 51 826960
E: [email protected]
W: grosfillex.com 

Direct contact met Grosfillex B.V.