Boere Machinefabriek BV

Klantgericht maatwerk
Wereldwijd draaien er meer dan vijfduizend breedbandschuurmachines van Boere Machinefabriek, waarvan een goede duizend in Nederland. De Boere breedbandschuurmachines staan bekend als robuust en betrouwbaar. Veel machines zijn veel langer in bedrijf dan op grond van de levensduur van vergelijkbare machines mag worden verwacht. Het productieproces wordt dan ook streng gecontroleerd, zowel in- als extern. De machines worden in huis ontworpen. Vervolgens bouwen de in huis opgeleide vakmensen de machines in de eigen fabriek op.  

Klantgericht met maatwerk
Het wereldwijde gebruik van breedbandschuurmachines van Boere stoelt op gedegen peilers als topkwaliteit in de productie, een breed leveringsprogramma, het meedenken met de klant en het leveren van maatwerk. Eigenlijk bestaat er geen standaardmachine bij Boere omdat het bedrijf zich geheel op de wensen en eisen van de klant richt. Het product van de klant staat altijd centraal. Of het nu gaat om het schuren van hout, rubber, kunststoffen, lakken of vele andere materialen, Boere levert perfectie in schuurtechniek met de juiste breedbandschuurmachines.  

Sanding as a Service
Met de dienst Sanding as a Service, SaaS, van Boere Machinefabriek heeft de klant zonder investering alleen de kosten die aansluiten bij zijn productie. Meer en meer worden breedbandschuurmachines gebruikt voor het schuren en bewerken van ‘vreemde’ materialen zoals kunststof, lak, rubber, kurk, isolatieschuim, metaal, composietmaterialen, plastics of combinaties van materialen en zelfs steenachtige materialen.  

Bij Boere Machinefabriek in Waddinxveen staat een complete schuurstraat van vier verschillende schuurmachines. Klanten kunnen hier hun schuur- en structureerwerkzaamheden verrichten. Boere ondersteunt de klant op zijn verzoek met een operator. De klant huurt de machine voor de tijd die hij nodig heeft om zijn materiaal te bewerken.

Naast deze Schuurstraat in Waddinxveen, plaatst Boere desgewenst ook schuurmachines op locatie zonder dat de klant deze moet aanschaffen. De klant vermijdt het transport van en naar Boere en is veel flexibeler in het gebruik omdat de machine steeds onder handbereik is. 

Boere Machinefabriek BV
Brugweg 121
2741 LA WADDINXVEEN

T: 0182 - 614 400
E: [email protected]
W: boere.nl  

Direct contact met Boere Machinefabriek BV