Signature Kitchen vergroot koelaanbod

Producten 21-02
Signature Kitchen vergroot koelaanbod

Signature Kitchen Suite zal op de Milan Design Week aanwezig zijn met onder meer de French Door 48", die het koelaanbod van het merk vergroot. Ingebouwd en paneelklaar, is het een waar juweel van frisheid, met grote en veelzijdige ruimtes, aanpasbare compartimenten en geavanceerde technologische standaarden die de hoogste conserveringsprestaties garanderen met de maximale temperatuurregeling.

Signature Kitchen vergroot koelaanbod

Ontworpen voor diegenen die meer ruimte willen voor gekoelde voedingsmiddelen en dranken, bestaat het uit vijf afzonderlijke compartimenten  met een totale inhoud van 735 liter: een dubbeldeurs koelkast, een vriezer met drie lades - waarvan één met een automatische ijsmachine - en een converteerbare lade.

Signature Kitchen vergroot koelaanbod

Dubbeldeurs koelkast met geavanceerd organisatiesysteem

De dubbeldeurs koelkast (van 1° tot 7°C) is uitgerust met een uiterst geavanceerd intern organisatiesysteem, met vijf planken, waarvan er één vast is en vier onafhankelijk in hoogte verstelbaar. Daarnaast zijn er twee Crisper-lades met telescopische geleiders en zachte sluiting, ontworpen om de maximale versheid en levensduur van groenten en fruit te garanderen. Op de deuren bevinden zich zes afneembare bakken in ABS die een efficiënte organisatie van flessen, potten en kleine etenswaren mogelijk maken.

Signature Kitchen vergroot koelaanbod

De in de zijdeur geïntegreerde koudwaterdispenser is de designoplossing die de nuttige ruimte van de koelkast niet vermindert. Alle planken worden verlicht met het intelligente LED-systeem True-Illumination TM dat zorgt voor een onopvallend en gelijkmatig licht in het hele apparaat.