Schell breidt de MODUS-serie uit

Producten 27-02
Schell breidt de MODUS-serie uit

Schell heeft de MODUS-serie, die bestaat uit functionele, mooie en tegelijk voordelige kranen voor wastafels en douches, uitgebreid met nieuwe doucheproducten.

Schell breidt de MODUS-serie uit

Er zijn onder meer twee nieuwe douchegarnituren in het assortiment opgenomen. Ze bestaan uit een wandhouder, een flexibele slang en een handdouche. De handdouche is ook als afzonderlijk product leverbaar: naar keuze met drie straalsoorten Soft, Vital en Power of met één zachte straalvariant.

Schell breidt de MODUS-serie uit

De twee nieuwe douchegarnituren uit de MODUS-serie van Schell bestaan uit een wandhouder met een lengte van 680 of 900 mm., een flexibele slang en een handdouche met drie straalsoorten. De wandhouders kunnen gemakkelijk op de stang verschoven worden, zodat de bestaande gaten voor de montage gebruikt kunnen worden. Dat bespaart veel werk bij de vervanging van de armatuur of bij vernieuwing van de badkamer. Eenmaal gemonteerd kan de douchehouder aangepast worden voor links- of rechtshandigen.

Schell breidt de MODUS-serie uit

Serie wastafelkranen elektronisch of eengreeps

De serie wastafelkranen bestaat uit elektronische kranen en eengreepsmengkranen. De eengreepsmengkranen zijn beschikbaar in vier varianten: met beugel- of designhendel en met Basic- of ThermoProtect-cartouche. De ThermoProtect-technologie biedt bescherming tegen verbranding.

Ook de opbouwdouchekraan MODUS MD-T is voorzien van de ThermoProtect-technologie.