Open deur

Haco Trading opent de showroomdeuren van vrijdag 17 t/m zondag 19 november. Kom langs met het ganse gezin en beleef een gezellig dag waarin je kennis maakt met de allerlaatste innovaties in de hout-, aluminium-, en advanced materials-bewerking. Op vrijdag van 10 uur tot 22 uur (speciale nocturne) en zaterdag en zondag van 10 uur tot 18 uur. Bezoekers komen in de ruime showroom in contact met houtbewerkingsmachines voor elke klus, hoe groot of hoe klein dan ook: van intelligente CNC-bewerkingscenters tot een assortiment compacte Black Label machines. Naast houtbewerkingsmachines is HACO Trading ook verdeler van MECAL-machines. Deze Italiaanse krachtpatsers zijn ideaal voor het bewerken van aluminium, pvc en andere kunststoffen. Naast het ontdekken van nieuwe en tweedehands machines kan je tijdens onze opendeurdagen ook genieten van een hapje en een drankje in een gemoedelijke sfeer.
www.hacotrading.be