Blok Plaatmateriaal in ‘Doe Maar Duurzaam’ op SBS6

Algemeen 29-04
Blok Plaatmateriaal in ‘Doe Maar Duurzaam’ op SBS6

In de uitzending van het tv-programma ‘Doe Maar Duurzaam’ van SBS6 van zondag 28 april was een item over Blok Plaatmateriaal te zien.

Blok Plaatmateriaal in ‘Doe Maar Duurzaam’ op SBS6

Hierin vertelde medewerker Niels Bouman meer over de duurzaamheid van MDF en fineer én over duurzame klantrelaties. Met prachtige beelden uit de fabriek, het kantoor én van de installatie SFUMATURE tijdens de Milan Design Week 2024.

Binnen Blok Plaatmateriaal is duurzaamheid niet slechts een aspect, maar eerder een fundamenteel principe dat de bedrijfsvoering doordringt. Het strekt zich uit van de zorgvuldige selectie van materialen, zoals HPL dat bekend staat om zijn lange levensduur, tot het gebruik van gerecycled spaanplaat en MDF, en het efficiënt verwerken van fineer in dunne stroken, waardoor het maximale uit elke plank kan worden gehaald.

Blok Plaatmateriaal streeft naar efficiënt gebruik van materialen

Op deze manier streeft Blok Plaatmateriaal niet alleen naar duurzame materialen, maar ook naar een efficiënt gebruik ervan, als onderdeel van de holistische benadering van duurzaamheid binnen het bedrijf. Ook in de benadering van langdurige duurzame klantrelaties hecht Blok Plaatmateriaal veel waarde aan het ontzorgen en luisteren naar de klant.

De uitzending was zondag 28 april om 12:00 uur op SBS6. De herhaling wordt uitgezonden op zaterdag 4 mei om 10:30 uur op SBS6.